koronavirus

Logo HZJZ

Hrvatski zavod za javno zdravstvo donio je preporuke za sprječavanje zaraze COVID-19 tijekom održavanja profesionalnih umjetničkih izvedbi, kulturnih programa i manifestacija.

Preporuke se nalaze u prilogu.

Više
corona

Zbog nove odredbe o prelasku granice s Republikom Slovenijom za što je potreban negativan test na COVID -19, Zavod za javno zdravstvo Krapinsko-zagorske županije provodit će testiranje brzim antigenskim testovima za potrebe prekograničnih radnika u subotu i nedjelju, 6. i 7. veljače, od 8 do 12 sati na lokaciji Zivtov trg 3, Zabok.

 

 

Više
Ilustracija

Digitalne e-Propusnice u potpunosti zamjenjuju fizičke propusnice, a građanima ih izdaju stožeri civilne zaštite županije prema mjestu prebivališta ili boravišta, a u nekim opravdanim razlozima i Ravnateljstvo civilne zaštite.

Stožer civilne zaštite Krapinsko-zagorske županije izdaje e-Propusnice isključivo za sljedeće:

Više
Ilustracija

S obzirom na povećani rizik od prijenosa bolesti COVID-19, kako bi se smanjila mogućnost daljnjeg širenja bolesti, Stožer civilne zaštite RH donio je Odluku kojom se zabranjuje napuštanje županije u kojoj osoba ima prebivalište ili boravište. Odluka stupa na snagu 23. prosinca 2020., a njeno trajanje se određuje do 8. siječnja 2021. godine.

Zabrana se ne odnosi na:

Više
Logo KZŽ

Župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar donio je u ponedjeljak, 30. studenog 2020. godine Zaključak, vezano za način održavanja nastave u srednjim školama na području županije do kraja ove godine.
Zaključkom se daje suglasnost srednjim školama na prelazak na održavanje nastave prema Modelu B, odnosno kombiniranom Modelu A i C u razdoblju od 2. prosinca 2020. do kraja prvog polugodišta školske godine 2020/2021.

Više
koronavirus

S ciljem očuvanja zdravlja i života građana te osiguranja održivosti zdravstvenog sustava, Stožer civilne zaštite RH donosi nove epidemiološke mjere, koje stupaju na snagu 28. studenog i trajat će najkraće do 21. prosinca.

Obustavlja se i zabranjuje:

Više

Stožer civilne zaštite RH donio je novu Odluku o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja.

Odluka se nalazi u prilogu.

Više
koronavirus

S obzirom na velik broj uzoraka za koje se čekaju rezultati testiranja na koronavirus i nemogućnost pravovremenog provođenja daljnjeg testiranja zbog nedostatka reagensa, kako u Hrvatskoj, tako i u Europi, Stožer civilne zaštite Krapinsko-zagorske županije apelira na sve građane da:

Više
koronavirus

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske je na prijedlog Stožera civilne zaštite Krapinsko-zagorske županije donio Odluku o izmjeni odluke o uvođenju nužnih epidemioloških mjera na području Krapinsko-zagorske županije, koja je objavljena u narodnim novinama 21. listopada te je stupila na snagu 22. listopada 2020. godine.

Nužne epidemiološke mjere na području Krapinsko-zagorske županije sukladno Odluci o izmjeni odluke o uvođenju nužnih epidemioloških mjera za području Krapinsko-zagorske županije su:

– na svadbenim svečanostima može biti prisutno najviše 50 osoba

Više

Stranice