Obavijest o terenskoj izmjeri

Logo Grad Pregrada

Obavještavamo građane i građanke da će stručnjaci Geodetskog zavoda Rijeka d.o.o. u rujnu 2021. godine započeti obavljati terensku izmjeru tijekom koje će prikupljati podatke o građevinskim objektima u građevinskim objektima u dijelu Grada Pregrade – dio naselja Pregrada. Izmjera kuća će se koristiti za usporedbu s postojećim evidencijama o prostoru.

Terenska izmjera obuhvaća vanjski pregled i vanjsku izmjeru objekta, prikupljanje podataka o površini, katnosti, namjeni prostora i dijelova prostora (stambeni dio, garaža, spremište, poslovni prostor i sl.) te fotografiranje objekta. Također, radi preciznije usporedbe s postojećim evidencijama u prostoru, prikupljat će se i podaci o vlasnicima, odnosno korisnicima objekata.

Svim vlasnicima koji ne budu prisutni u vrijeme izmjere, Geodetski zavod Rijeka d.o.o. ostavit  će obavijest s kontakt podacima i dodatnim informacijama.

Kako bi prikupljeni podaci bili čim kvalitetniji, molimo vlasnike i korisnike objekata za suradnju, a sve s ciljem da upravljanje informacijama o prostoru Grad Pregrade bude bolje i učinkovitije.

Za sve potrebne dodatne informacije, slobodno se obratite u Grad Pregradu na tel. 049/ 376 052, radnim danom od 9 do 14 sati.