Medijsko predstavljanje programa "Branje grojzdja" Pregrada 2015.

 

Danas je u Gradskoj kavani u Pregradi za medije održano predstavljanje programa manifestacije „Branje grojzdja Pregrada", koja ove godine bilježi 45. obljetnicu, a obilježiti će je 45 raznolikih događaja. Manifestacija će se održati od 19. do 27. rujna. Uz tradicionalnu kulturno-zabavnu komponentu, manifestacija nudi i dva poslovno-edukativna događanja: "Poslovni uzlet" te "Sajam vinogradarske opreme i vinarstva".

 

Program manifestacije predstavili su: gradonačelnik Grada Pregrade Marko Vešligaj, koji je predstavio poslovno-edukativni dio te se dodatno osvrnuo na sportska događanja i čak 12 koncerata; pročelnica Martina Kobilar Kantoci koja je bila dostupna za sva dodatna pitanja na temu "Poslovnog uzleta" i "Sajma vinogradarske opreme i vinarstva"; gospođa Slavica Vidaček, predsjednica KUD-a Pregrada, koja je s radošću predstavila izuzetno bogat i šarolik kulturni program među kojim i CD prvijenac KUD-a "Dotekni dušu"; gospodin Dragutin Bračun, predsjednik udruge vinara "Dobra kaplica" predstavio je planove vinogradara za sudjelovanje u manifestaciji uz nezaobilazno otvaranje vinarske kućice; dok je voditeljica turističkog ureda, Karolina Hostić, predstavila dječji program i koncept "Tradicijskog sajma" koji će biti obogaćen ponudom proizvoda karakterističnim za naš kraj.

 

Na kraju predstavljanja programa gradonačelnik se zahvalio medijima na odazivu, te još jednom uputio poziv svim željnima dobrih sadržaja da posjete Pregradu u vrijeme trajanja manifestacije.