Urbact Lokalna Grupa Grada Pregrade održala 12. sastanak

Urbact Lokalna Grupa Grada Pregrade održala je u petak 02.04.2021. svoj 12. sastanak. Kako se bliži formalan završetak projekta Volunteering Cities Transfer Network (04.06.2021.), članovi pregradskog ULG-a sastali su se kako bi dogovorili sve detalje oko organizacije završnog događaja u sklopu projekta u gradu Pregradi.

Na završnom događaju, koji je planiran za 9. travnja 2021. godine, članovi pregradskog ULG-a predstaviti će rezultate svojih aktivnosti na području jačanja participativnog modela odlučivanja u rješavanju socijalnih problema u zajednici, međugeneracijske solidarnosti, volonterstva i društveno odgovornog poduzetništva. Događaj će obuhvatiti predstavljanje videa o provedenim projektnim aktivnostima, izložbu fotografija provedenih aktivnosti, te predstavljanje samih aktivnosti od strane članova ULG-a.

Osim dogovora oko završnog događaja, članovi su razgovarali i o budućim aktivnostima svojih udruga, odnosno ustanova. Brojne aktivnosti su pripremljene, a iste će se održavati sukladno razvoju epidemiološke situacije.