Prijavite se na radionicu o poslovanju u ruralnom turizmu

logo LAG Zagorje-Sutla
Lokalna akcijska grupa Zagorje-Sutla u okviru međuteritorijalnog projekta suradnje "Skrivena blaga ruralnog turizma" organizira dvodnevnu radionicu o pokretanju i poslovanju subjekata u ruralnom turizmu.
 
Radionice će voditi stručnjaci iz Institut za turizam, jedinog znanstvenog javnog instituta u Republici Hrvatskoj specijaliziranog za istraživanje i konzalting u turizmu, a koji svoje iskustvo temelji na znanstvenom radu, kontinuiranim istraživanjima i stalnom usavršavanju multidisciplinarnog radnog tima.
 
Ukupna vrijednost projekta "Skrivena blaga ruralnog turizma", čiji je opći cilj poticanje inovacija u ruralnom turizmu kroz umrežavanje, prijenos znanja i međusektorsku suradnju u ruralnom području sjeverozapadne Hrvatske, iznosi 1.323.809,76 kn, a sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj. Nositelj projekta je LAG Zagorje-Sutla, a partneri na projektu su LAG Sava, LAG Zeleni bregi, LAG Mura-Drava, LAG Međimurski doli i bregi i LAG Prizag.