Prijave u školu tenisa i ligu Grada Pregrade

Teniski meč u Pregradi

Teniski klub Pregrada objavio je poziv za prijave za upis u školu tenisa. Svi zainteresirani prijavu mogu poslati emailom na tkpregrada@gmail.com do 15. lipnja 2021., a u mailu je potrebno navesti sljedeće podatke: ime i prezime, godinu rođenja, mjesto stanovanja i kontakt broj.

Temeljem broja zainteresiranih napraviti će se grupe za treniranje. Uvjet za upis je navršenih 6 godina starosti. Teniski klub Pregrada osigurat će mreže, loptice i rekete prilagođene uzrastu. Školu će voditi licencirani teniski trener, a planirani datum početka je 20. lipnja. Postoji mogućnost da će za dio djece prvih 8 sati biti besplatno u suradnji s Teniskim savezom Krapinsko-zagorske županije.

Također, Teniski klub poziva i sve rekreativce koji imaju interes igrati tenisku ligu Grada Pregrade da se jave tajniku kluba, Draženu Novaku, porukom ili pozivom na mobitel +385 (97) 722 0757 za detaljan dogovor. Liga počinje 1. srpnja. Rezervacija terena radi se online putem web stranice https://www.sliceer.com gdje možete vidjeti kalendar s popisom terena i rezervirati slobodne termine. Rezervacija je moguća za maksimalno sedam dana unaprijed.

Kao zahvala, svim donatorima i sponzorima koji su donirali više od 500 kuna u crowdfunding kampanji, omogućeno je besplatno korištenje terena do kraja 2021 godine.