Poziv za sudjelovanje na 16. Sajmu udruga KZŽ

Mreža udruga Zagor logo

16. Sajam udruga Krapinsko-zagorske županije održat će se u Općini Petrovsko u subotu, 26. lipnja 2021. na prostoru igrališta Osnovne škole Antuna Mihanovića s početkom u 10 sati. Predviđeno trajanje službenog dijela Sajma je do 12 sati. Ove godine održat će se i neformalni dio Sajma od 14 sati koji će uključivati koncert te će se za sve zainteresirane organizirati društvene igre na otvorenom (npr. odbojka, badmiton i sl.). U slučaju kiše, Sajam će biti održan u prostorima škole.

U okviru prvog dijela Sajma bit će pripremljen prigodni program koji će uključivati glazbeni i kulturno-scenski nastup udruga. Pozivaju se zainteresirane udruge da se prijave do 17. lipnja 2021. putem prijavnice koja se nalazi na linku OVDJE.

Sajam udruga organizira Mreža udruga Zagor u partnerstvu s  udrugom Kaj Petrovsko, udrugom PETROŽE-KRUŠLJEVO SELO, Multimedijalnim centrom STUB-KLUB, Bedekovčanskom udrugom mladih i udrugom Mraz uz potporu Općine Petrovsko  i Krapinsko-zagorske županije.

Za sve dodatne informacije možete se javiti Mreži udruga Zagor na broj 091 94 103 10 (Kristina) ili putem maila: kristina@zagor.info.

Cilj Sajma udruga Krapinsko-zagorske županije je promocija rada udruga koje djeluju na području Krapinsko-zagorske županije te međusobno upoznavanje udruga radi buduće suradnje na projektima. Sajam udruga namijenjen je udrugama i njihovim članovima/cama, te onima koji/e se žele uključiti u rad udruga i doprinijeti razvoju civilnog društva u Krapinsko-zagorskoj županiji. Također, na sajam se pozivaju i predstavnici/e raznih tijela/povjerenstava/vijeća u kojima sudjeluju udruge u jedinicama lokalne/regionalne samouprave (Savjeti mladih, Savjet za razvoj civilnog društva, Povjerenstva,…).