POZIV-Poslovni uzlet grada Ivanca 18. lipnja 2015., Hotel Orion, Horvatsko 28

Poštovani,

Poslovni dnevnik vas poziva da se 18. lipnja 2015. pridružite besplatnoj edukativnoj manifestaciji Poslovni uzlet grada Ivanca, u Hotelu Orion, Horvatsko 28 u Ivancu. Manifestacija je posvećena promicanju i edukaciji malog i srednjeg poduzetništva, a namijenjena je za poduzetnike, obrtnike, poljoprivrednike i sve one koji žele nadograditi konkurentsko poslova.

Ne propustite priliku besplatno naučiti o oglašavanju na Facebooku i Googleu, Cloud uslugama, mogućnostima kreditiranja za poduzetnike, kako do sredstava Fonda za energetsku učinkovitost,  EU fondovima za regionalni i ruralni razvoj, te nizu drugih važnih znanja za konkurentno poslovanje.

U sklopu uvodnog dijela događanja, nakon otvorenja, okupljeni će moći poslušati panel diskusiju koju će voditi glavni urednik Poslovnog dnevnika Mislav Šimatović na temu "Od ideje do uspješnog biznisa - dobri primjeri iz prakse" a na kojoj će sudjelovati uspješni lokalni poduzetnici. 

Nakon uvodnog dijela manifestacije svi zainteresirani mogu prisustvovati besplatnim edukacijama koje se održavaju od 12,00 do 16,15 sati. 

Pozivamo da čim prije pregledate raspored edukacija i osigurate svoje mjesto na edukacijama koje vam mogu pomoći u poslovanju. Ako želite pomoći svojim kolegama, poznanicima, poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ima svog kraja, proslijedite im ovu informaciju kako bi se mogli prijaviti i besplatno sudjelovati na edukacijama.

Dođite i unaprijedite vaše znanje!

Prilozi

PrilogVeličina
PDF icon Ivanec_program.pdf920.25 KB