Poziv na predstavljanje natječaja

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva (u daljnjem tekstu Zaklada) je temeljem Sporazuma o partnerstvu u provedbi proširenog Decentraliziranog modela financiranja razvoja civilnoga društva u Republici Hrvatskoj, potpisanim s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva, nadležna za 5 županija: lstarsku, Primorsko-goransku, Karlovačku, Sisačko-moslavačku i Krapinsko-zagorsku županiju.

Sukladno navedenom, Zaklada (www.civilnodrustvo-istra.hr) raspisuje natječaje za organizacije civilnog društva te preuzima dio obveza provedbe natječaja raspisanih od strane pojedinih tijela državne uprave u suradnji s Vladinim Uredom za udruge.

Ovim putem pozivamo Vas na predstavljanje natječaja za građanske akcije ,,Naš doprinos zajednici" koje će se održati u ponedjeljak, 20.04.2015. godine kako sljedi:

- u Gradskoj vijećnici Grada Pregrade na adresi J.K. Tuškana 2 s početkom u 16.00 sati

- u Gradskoj knjižnici Oroslavje, na adresi Park Vranyczany 1 s početkom u 18.00 sati.

Predviđeno trajanje pojedine prezentacije je 1 sat.

Natječaj za građanske akcije ,,Naš doprinos zajednici" će biti raspisan 15. travnja 2015. godine te će biti otvoren 30 dana. Pravo prijave na isti imaju udruge, ustanove (vrtići, škole, knjižnice i sl.) te zaklade.

Maksimalan iznos potpore koji se može ostvariti po ovom natječaju je Kn 13.000,00.

Veselimo se Vašem dolasku!

 

Prilozi