Povelja Gradu Pregradi za uzorno provedenu NAJ-AKCIJU 2014.

U organizaciji Središnjeg koordinacijskog odbora akcije "Gradovi i općine – prijatelji djece", 24. studenog 2014. god. u Starogradskoj vijećnici Skupštine Grada Zagreba održano je Savjetovanje akcije "Gradovi i općine – prijatelji djece".

U svečanom dijelu Savjetovanja, uz obilježavanje  25 godina Konvencije UN-a o pravima djeteta i 15 godina provedbe Akcije, proglašene su Naj-akcije za 2014. godinu.

Predsjednica Saveza DND-a Hrvatske i Središnjeg koordinacijskog odbora Akcije, prof.dr.sc. Aida Salihagić Kadić, napomenula je da  se broj gradova i općina sudionika ove godine povećao na 101 sudionika te je povjerenstvo imalo vrlo opsežan i ozbiljan posao kako bi donijeli odluku o proglašenju najboljih, tj  dodijelilo zahvalnice, pohvale (za 2. mjesto) i povelje (za 1. mjesto).

Ispred Grada Pregrade svečanosti su nazočili i podijelili veselje proglašenja najboljih: dječji gradonačelnik Leo Filipčić, Jasna Vnuk, Milka Gorup i Gordana Krizmanić.

Središnji koordinacijski odbor akcije "Gradovi i općine – prijatelji djece, kojeg čine predstavnici Saveza DND-a Hrvatske i Hrvatskog društva za preventivnu i socijalnu pedijatriju dodijelio je POVELJU  Gradu Pregradi za uzorno provedenu NAJ – AKCIJU 2014. pod nazivom "Ti i ja, zajedno – Jaz in ti, skupaj", a odnosi se na projekt realiziran u Dječjem vrtiću "Naša radost" Pregrada.

Prilozi

PrilogVeličina
Image icon 156_1.jpg125.89 KB
Image icon 156_2.jpg100.52 KB
Image icon 156_3.jpg105.79 KB