Opremimo vježbalište u Pregradi za sve generacije

Uređenje aktivnih zona, odnosno vježbališta na otvorenome, provodi se od 2016. u okviru višegodišnjega Coca-Colina projekta Pokret za radost. Tijekom 2016. uređeno je deset aktivnih zona u gradovima diljem Hrvatske, a do kraja će ove godine Coca-Colin sustav u suradnji s partnerima projekta i lokalnim vlastima urediti novih deset aktivnih zona. Svaka od njih bit će opremljena sa šest sprava za vježbanje različite namjene kojima se mogu koristiti umirovljenici, tinejdžeri, rekreativci i profesionalni sportaši, odnosno svi zainteresirani za aktivan život i vježbanje na otvorenome.  Kroz projekt " Pokret za radost" imamo mogućnost dodatno opremiti naš street-work park ( KUNA-FIT). Vježbališta na otvorenome uredit će se u prva četiri grada s najvećim brojem glasova u kategoriji gradova do 10 000 stanovnika. Kako biste glasovali za Pregradu, potrebno se prijaviti preko profila na Facebookuod 15. veljače do 15. travnja 2017, a jedna osoba može glasovati jednom dnevno. 
Sustav glasovanja svim gradovima omogućuje ravnopravan položaj. Rang-lista gradova uspostavlja se na temelju omjera broja glasova za pojedini grad i broja mrežnih priključaka u njemu, koji se množi sa stupnjem razvijenosti toga grada. Stupanj razvijenosti koristi se u izračunu poretka gradova kako bi se unutar svake od kategorija podržao i razvoj slabije razvijenih područja te u njima podigla kvaliteta života. 
Pregrada se trenutno nalazi na 28 mjestu no svaki dan napredujemo prema gore. Dragi građani i građanke idemo svi zajedno glasati i iskoristiti priliku da Pregrada dobije aktivnu zonu za sve generacije. Glasati možete na linku: http://pokretzaradost.hr/aktivne-zone/