Održana Izvještajno-izborna skupština DVD-a Stipernica

U subotu 14. siječnja 2017. godine s početkom u 18.00 sati, u prostorijama DVD-a Stipernica održana je Izvještajno-izborna skupština društva.
Prve točke dnevnog reda odnosile su se na podnošenje Izvješća o radu društva u 2016. godini, financijsko poslovanje u 2016. godini te izvješće Nadzornog odbora i verifikacijskog povjerenstva. Nakon toga prezentiran je i usvojen Plan rada i Financijski plan za 2017. godinu. Izabrano je novo vodstva DVD-a te je tako za novog/starog predsjednika izabran Vlado Ivanjko, za zamjenika Danijel Kramarić, zapovjednika DVD-a, Miljenko Kramarić, za njegovog zamjenika Miroslav Cesarec, za tajnika Josip Lenić te za blagajnika Mladen Cigrovski. U Upravni odbor izabrani su Božo Kramarić, Franjo Lenić i Robert Cesarec, a u Nadzorni odbor Snježana Kancir, Vjekoslav Hlupić i Marin Ivanjko. 
Kada je završio izborni i izvještajni dio okupljenima su se obratili gosti, među kojima je prvi riječ imao gradonačelnik Marko Vešligaj koji je pohvalio rad i društvenu angažiranost DVD-a Stipernice i ukratko prezentirao projekte izvršene na prostoru MO Stipernica te najavio daljnju suradnju sa DVD-om na obostrano zadovoljstvo. Na sjednici su nazočili i tajnik Vatrogasne zajednice Krapinsko-zagorske županije, Rajko Jutriša, predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Pregrade, Nikola Pasariček, vlč. Dragutin Gereci te članovi DVD-ova Pregrada, Benkovo, Vinagora, Tuhelj, Druškovec, Desinić, Čret i Prišlin.
Podijeljena su priznanja zaslužnim vatrogascima, a Grad Pregrada dobio je Zahvalnicu za poseban doprinos i potporu u vatrogastvu i zaštiti od požara.