Održana Izborno-izvještajna Skupština DVD-a Benkovo

U subotu 18. veljače 2017. godine s početkom u 18.00 sati, u prostorijama DVD-a Benkovo održana je Izvještajno- izborna skupština društva. Službeni dio skupštine otvoren je izborom radnih tijela. Nakon toga uslijedilo je podnošenje Izvješća Upravnog odbora, Zapovjednika, Blagajnika, Nadzornog odbora i Verifikacijskog povjerenstva.
Izabrano je novo vodstvo DVD-a te je tako za predsjednika društva ponovno izabran Nikola Pasariček, za njegova zamjenika Josip Posavec, za zapovjednika DVD-a Nenad Hrestak, a za njegovog zamjenika Davor Kranjčec. U Nadzorni odbor izabrani su Darko Hmelina (predsjednik), Ivica Vdović i Ivica Peček. U Upravni odbor izabrani su Nikola Pasariček (predsjednik), Josip Posavec, Nenad Hrestak, Robert Posavec (tajnik), Davor Kranjčec i Milan Kunštek.
Za predstavnike u Skupšitnu VZG Pregrade izabrani su Nikola Pasariček, Josip Posavec, Miroslav Posavec, Nenad Hrestak, a Robert Posavec i Nikola Posariček ujedno su izabrani kao predstavici DVD-a Benkovo u skupštini VZKZŽ.
Nakon službenog dijela okupljenima su se obratili gosti DVD-a Benkovo među kojima je bio i gradonačelnik Marko Vešligaj koji je ukratko predstavio investicije Grada na području Mjesnog odbora Benkovo. Gradonačelnik je pohvalio učinkovitost i rad DVD-a Benkovo, te pozdravio velik broj mladih članova društva.