Održana 6. sjednica skupštine Sportske zajednice Grada Pregrade

U Gradskoj vijećnici jučer je održana šesta redovna sjednica Skupštine Sportske zajednice Grada Pregrade te sedma sjednica njenog Izvršnog odbora. Na sjednici, kojoj je prisustvovalo 13 od 16 članova, razmatrano je sedam točaka dnevnog reda. Nakon usvajanja zapisnika s pete sjednice, usvojeno je Izvješće o radu Sportske zajednice za 2017. godinu te Izvješće o izvršenju Financijskog plana, a donesena je i Odluka o imenovanju predstavnika u Skupštini Športske zajednice Krapinsko-zagorske županije. Tako će Pregradu u županiji predstavljati Juraj Krivec, predsjednik NK Pregrada i potpredsjednik Sportske zajednice Grada Pregrade.

U posljednjih par mjeseci Sportska zajednica postala je bogatija za dva člana. U prosincu prošle godine članom je postalo Športsko rekreativno društvo Gorica, a od jučer se zajednici pridružuje Teniski klub Pregrada. TK Pregrada registriran je od 2004. godine, a na inicijativu nekoliko članova odlučili su se ponovno aktivirati.

Donesena je i Poslovnička odluka o izmjenama i dopunama Poslovnika o radu Skupštine koja se odnosi na mogućnost održavanja sjednica elektroničkim putem, kako bi se olakšalo donošenje odluka. Također je dana inicijativa za otvaranje web stranice i izradu loga Sportske zajednice.