Javna tribina o prijedlogu Proračuna Grada Pregrade za 2021. godinu

Ilustracija

Grad Pregrada svake godine organizira javnu tribinu na kojoj predstavlja prijedlog proračuna za narednu godinu. Riječ je o uobičajenoj praksi kojom se nastavlja uključivati građane u proces donošenja odluka i planiranje gradskog proračuna, kao temeljnog financijskog dokumenta.

Na tribini će gradonačelnik Marko Vešligaj predstaviti prijedlog gradskog proračuna za 2021. godinu, izvore sredstava i njihovu namjenu te će građanima pružiti sve potrebne informacije, kao i eventualna obrazloženja pojedinih stavaka proračuna. Na ovakav način želi se održati postojeća razina transparentnosti u pripremi i izradi jednog od najvažnijih akata Grada.

S obzirom na epidemiološku situaciju, ove godine tribina se održava online, u srijedu, 25.11.2020. u 18 sati. Prijaviti se možete putem obrasca: https://forms.gle/nwWKWwDzghEytkZXA. Nakon prijave, na Vaš e-mail bit će poslan link putem kojeg možete sudjelovati na tribini.

Pozivamo vas da se uključite te svojim prijedlozima pomognete u kreiranju najvažnijeg gradskog financijskog dokumenta.

Inače, prijedlog Proračuna za 2021. godinu nalazi se na javnom savjetovanju na mrežnoj stranici Grada Pregrade: https://bit.ly/35VZCfh do 4. prosinca 2020. pa Vas pozivamo da se uključite.

 

Tags