Izvještajno-izborna skupština DVD-a Vinagora

U subotu 04. veljače 2017. godine s početkom u 18.00 sati, u prostorijama DVD-a Vinagora održana je Izvještajno-izborna skupština društva. Službeni dio skupštine otvoren je izborom radnih tijela. Nakon toga uslijedilo je podnošenje Izvješća o radu društva u 2016. godini, izvještaja zapovjednika, financijsko- materijalog poslovanja društva u 2016. godini te Izvješće Nadzornog odbora i Verifikacijskog povjerenstva. 
Izabrano je novo vodstvo DVD-a te je tako za predsjednika društva ponovno izabran Josip Lazički, za njegova zamjenika Leonard Hlupić, za zapovjednika DVD-a Marijan Pavlinec, a za njegovog zamjenika Tomislav Pavlinec. U Nadzorni odbor izabrani su Ivica Jagić (predsjednik), Dragutin Boršić i Darijo Špiljak. Kao osoba za zastupanje društva izabran je Josip Lazički, a u Upravni odbor Josip Lazički, Leonard Hlupić, Marijan Pavlinec, Tomislav Pavlinec, Ivica Podhraški (tajnik), Nikola Pavlinec, Jadranko Špiljak, Josip Boršić i Ignac Bosnar.
Za predstavnike u predsjedništvo i skupštinu VZG i VZO  izabrani su  Josip Lazički, Leonard Hlupić, Marijan Pavlinec, Nikola Pavlinec i Ivo Žnidarec. Josip Lazički ujedno je izabran za predstavnika DVD-a Vinagora u skupštini  VZKZŽ.
Nakon službenog dijela okupljenima su se obratili gosti DVD-a Vinagora među kojima je bio i gradonačelnik Marko Vešligaj koji je pohvalio rad DVD-a Vinagora te istaknuo važnije projekte izvršene na području MO Vinagora među kojima su naročito važni izgradnja vodospremnika Vinagora, sanacija klizišta, asfaltiranje nerazvrstanih cesta te postavljanje ulične rasvjete.