Bodovna lista za dodjelu nepovratnih financijskih sredstava za mjeru Programa potpora poljoprivredi na području Grada Pregrade za 2021. godinu

Logo Grad Pregrada

Grad Pregrada objavio je bodovnu listu korisnika za dodjelu nepovratnih financijskih sredstava za mjeru Programa potpora poljoprivredi na području Grada Pregrade za 2021. godinu temeljem provedenog Javnog poziva od 2. travnja 2021.

Na Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu nepovratnih financijskih sredstava ukupno je pristiglo 22 zahtjeva. Svi dostavljeni zahtjevi ispunili su tražene kriterije te je dodijeljen ukupni iznos od 99.628,62 kn.

„Ove godine imamo porast broja korisnika Programa potpora poljoprivredi na području Grada Pregrade te mi je drago da je sve više ljudi zainteresirano za bavljenje poljoprivredom, a posebice mladih.", rekao je gradonačelnik Marko Vešligaj.

Javni poziv bio je otvoren do 30. travnja 2021. i na njega su se mogla javiti poljoprivredna gospodarstva koja imaju proizvodne kapacitete na području Grada Pregrade, a koja su upisana u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava. Putem navedenog Javnog poziva Grad Pregrada sufinancira podizanje višegodišnjih nasada, razvoj pčelarstva, kupnju opreme, razvoj stočarstva, razvoj peradarstva i potpore za promotivne mjere u korist poljoprivrednih proizvoda.

 

Prilozi