ŽNK Pregrada izborio finale kupa Hrvatske za žene

Ženski nogometni klub Pregrada izborio je igranje u finalu kupa Hrvatske za žene. U polufinalu kupa igračice iz Pregrade igrale su protiv ŽNK Trnave iz Goričana te ih uspjele iznenaditi na njihovom terenu. 

Pobjedom od 1-2 plasirale su se u finale Kupa Hrvatske za nogometašice te tako ponovile uspjeh od prije 10 godina kada su također bile u finalu.
Ovosezonska finalna utakmica Kupa Hrvatske za nogometašice igrat će se 7. lipnja na igralištu u Gospiću, a protivnice igračicama iz Pregrade biti će najbolje nogometašice Hrvatske igračice ŽNK Osijek.

Nogometašice iz ženskog nogometnog kluba Pregrada ostvarile su uspješnu suradnju s najvećim europskim tekstilnim trgovcem odjećom, njemačkim KiK Textilienom.
KiK Textilien, njemački tekstilni lanac, odlučio je po drugi puta za redom, u sklopu svoje velike akcije "Maknimo djecu s ulice", donirati nogometne dresove za sve uzraste klubovima i sportskim udrugama diljem Hrvatske. Dresovi su clima cool, a sastoje se od gornjeg i donjeg dijela, štucni te sportske torbe po jednoj momčadi.